VetlandaFesten
Sponsorer

Artister 2019

Vi jobbar för fullt med att ta fram programmet för 2019 års VetlandaFest. Håll utkik efter spännande nyheter här eller på VetlandaFestens Facebooksidalänk till annan webbplats. Boka in datumen 24 och 25 maj, för då är det fest i hela Vetlanda.

Markoolio
Peg Parnevik
Anis Don Demina
Nassim Al Fakir
Peter Johansson
Kadiatou
William Segerdahl

Fler artister

Arkivet

Vetlandabandet Arkivet består av fyra gymnasiekillar och bildades sommaren 2017. Killarna gjorde succé 2018 och är tillbaka igen! Råare än någonsin!

Bosnia Express

Bosnia Express grundades 2001 i Göteborg. De kallar sig för Skandinaviens bästa balkan rock oriental band. Bara det är ju något att se fram emot! 

Calle Nilsson

Inför en intensiv sommar med spelningar kikar Calle förbi hemstaden Vetlanda med låtar från sitt kommande debutalbum!

Estet 16

Konserten bjuder på ett axplock av låtar från dels ES16:s tentamenskonsert samt från ensemblekursen under året.

Joyvoice

Joyvoice är Sveriges största körkoncept och är popkören för ALLA, både nybörjare som vill sjunga men kanske aldrig riktigt vågat och sångvana.

LaKör uppställda med gula blomsterhalsband

LaKör är den lokala Vetlandakören med det lilla extra. Stämsång och solon varvas till en härlig mix av gott och blandat. Du vill både se och höra LaKör!

MFunk på VetlandaFesten

MFunk är coverbandet med medlemmar från Vetlanda och Växjö som spelar funk och blandad musik från 1970 - 2010-talen. Funkigt och ösigt!

MOJ

MOJ är Vetlandas egen humorduo som älskar att ha roligt och att underhålla publiken. Den här gången blir det med låtarna du kan. Alla får gärna sjunga med.

Nashville Meadows på scen

Nashville Meadows är en trio med rötterna i americana och den amerikanska låtskatten. Utökade med åtta musiker till vill de sprida närhet, värme, gemenskap och en upplevelse som berör. Samtliga har en koppling till Vetlanda!

New Embassy står uppställda för foto med sina blåsinstrument i händerna.

Jazzbandet New Embassy har sina rötter i dansorkestern Embassy som huserade i Eksjö på 40- och 50-talet. Till VetlandaFesten kommer de som New Embassy för att underhålla publiken.

Oaklands bandmedlemmar uppställda för foto

Vad sägs om ett stompande country-, pop- och folkband från Eksjö? Det är precis vad du får i Oakland som avslutar årets VetlandaFest på Bibliotekstorget.

ABBA textbild

I år kommer våra lokala artister att hylla ABBA!
Stortorget är platsen och hyllningarna startar 18.00.

Vetlanda Dragspelsklubb

En musikgrupp som har funnits i Vetlanda sedan 1972 och som fortfarande är verksam. De startar lördagen på Stortorget med ett kafferep!