Sponsorer
VetlandaFesten
Joyvoice

Joyvoice

Joyvoice är Sveriges största körkoncept och är popkören för ALLA, både nybörjare som vill sjunga men kanske aldrig riktigt vågat och sångvana. De finns idag över hela landet och har närmare 250 körer med fler än 22.000 sångglada deltagare i alla åldrar.

Att sjunga i Joyvoice ska handla om att få koppla bort vardagen för en stund och bara vara ”här och nu” i positiv energi och härligt sångös tillsammans med andra. Vi sjunger välkända hits på engelska och ibland svenska, i genrerna pop och rock. Varje termin avslutas med någon form av framträdande men fokus ligger på gemenskap och att ha kul under terminens gång.

I Joyvoice används inte noter utan alla låtar och stämmor lärs ut av körledare under körrepen. Dessutom har man som kördeltagare tillgång till vår egna app där man kan lyssna på sina stämmor förinspelade på musikbakgrunder.

I Joyvoice är det helt prestigelöst att sjunga och det spelar ingen roll om man är sångvan eller själv inte tror sig kunna. Det handlar bara om glädje och att få sjunga för att det är så otroligt kul och välgörande.

Mer om Joyvoice Länk till annan webbplats.