Sponsorer
VetlandaFesten
Lena Philipsson på Vetlanda torg

Lena Philipsson

Vetlandas favorit kommer hem och spelar på torget!

Ni är många som har önskat Lena till VetlandaFesten genom åren som varit. Nu är det äntligen dags! Så be ge dig ner till torget under lördagskvällen i slutet av maj.

Fyra år efter albumet "Jag är ingen älskling", och succéföreställningen med samma namn, kom Lena Philipsson tillbaka med ny musik! Under hösten 2019 var hon högaktuell med nya singeln ”Maria Magdalena”, sen kom albumet med samma namn under 2020.

Under 2021 fick Lena vara programledare till första deltävlingen i Melodifestivalen tillsammans med Christer Björkman. Det blev även klart att Lena ska åka på turné under våren 2022, innan hon kommer till oss i Vetlanda.

- Jag ser jättemycket fram emot att åka ut på en stor turné igen och bland annat spela låtarna från senaste albumet ”Maria Magdalena”. Det blir mycket musik, gammalt och nytt. Jag kommer även jobba med bilder och videor eftersom det är ett genomgående tema kring senaste skivan. Hoppas vi ses!, hälsar Lena Philipsson.

Välkommen hem Lena!

Missa heller inte webbserien "Vänliga hälsningar Lena Philipsson" Länk till annan webbplats. där Lena träffar olika personligheter med Vetlandakoppling.

Mer om Lena Philipsson