VetlandaFesten
Sponsorer
Adopted steak

Markoolio

Markoolio är en av Sveriges genom tiderna mest folkkära artister. Han slog igenom 1998 med hiten "Sommar och sol" och har sedan dess varit ständigt aktuell. Efter över 20 år på scen har Markoolio levererat otaliga hits; "Sola och bada i Piña Colada", "Vi drar till Fjällen", "Värsta Schlagern", "Gör det igen", "Rocka på", "Mera Mål", "Ingen sommar utan reggae", "Jag orkar inte mer", "Millenium 2" - det tar aldrig slut.

För att nämna några av alla sidoprojekt Markoolio har antagit under sin karriär, så har han lett barnprogrammet "FF" där han blev Dr Mugg med alla barn i Sverige, tävlat i och varit programledare för Melodifestivalen, varit programledare i radio, spelat flertalet teaterroller och spelat en av huvudkaraktärerna i TV-serien "Familjen Rysberg", som 2016 mottog TV-priset "Kristallen" för Årets barn- och ungdomsunderhållning.

Till VetlandaFesten kommer Markoolio för att roa de lite yngre, men kommer säkerligen att väcka en hel del nostalgiska känslor bland den unga vuxna publiken.

Mer om Markooliolänk till annan webbplats