Sponsorer
VetlandaFesten
Tribute - Ellie Tobiasson från 2019

Tribute - Carola och Håkan

I år kommer våra lokala artister att hylla Carola Häggkvist och Håkan Hellström!
Stortorget är platsen. Missa inte årets uppställning!

Artister - Carola:

Evighet
Wilma Andersson, studerar i Tingsryd på gymnasieskolan Academy of Music and Business. Har uppträtt på scener i Vetlanda tidigare.

Fångad av en stormvind
Camilla och Natacha Bergåse, mor och dotter. Camilla är känd från det lokala gänget Showtime och är van vid att uppträda. Natacha har studerat i Tingsryd på gymnasieskolan Academy of Music and Business.

Mitt i ett äventyr
Camilla och Natacha Bergåse.

Säg mig
Ellie Tobiasson och Agnes Friman. Ellie studerar i Tingsryd på gymnasieskolan Academy of Music and Business. Uppträdde på senaste Tribute-tillfället 2019 med pappa Ted.

Agnes sjöng vid nationaldagfirandet 2020, som var digitalt från Forngården. Hon kommer dessutom att sjunga nationalsången vid Falsterbo Horse Show i sommar.

Låt mina fötter få gå
Sara Swahn är ledare för barnkören Popcorn. Hon har tidigare medverkat i lokala shower som Pärleporten och julshow i Värne. Har också varit med i Tribute tidigare.

Sanna vänner
Anna Conradsson är ambulanssjuksköterska, men också scoutledare och fotbollsspelare. Hon har tidigare bland annat varit med i Allsång i Forngården.

Främling
Linda Svensson, också en av ensemblen i Showtime.


Artister - Håkan:

Valborg
Caroline Johansson är solist i Carolines kapell. Hon är till vardags musiklärare.

Ramlar
Albin Samuelsson har sjungit på Vetlandas gator förr. Han var även med i senaste VetlandaFesten som artist med sitt band Arkivet.

Det kommer aldrig va över för mig
Albin Samuelsson


Musiker:

Peter Hedström, kapellmästare