Gå till innehåll

Sponsorer

Tack till alla våra partners som gör VetlandaFesten möjlig!

Guldsponsorer

Logotyp Stiftelsen Werner von Seydlitz
Logotyp Njudung Energi
Logotyp Witalabostäder
Logotyp Vetlanda Industrilokaler
Logotyp Elitfönster 100 år 2024
Logotyp Virserums Sparbank

Lär känna vår största samarbetspartner – Stiftelsen Werner von Seydlitz

Stiftelsen Werner von Seydlitz är en av alla partners som gör VetlandaFesten möjlig. Stiftelsen delar ut pengar till kultur-, idrotts-, hembygds- och utbildningsprojekt i Vetlanda kommun.

Porträttbild med vit bakgrund av en äldre man i kostym.

För att kunna genomföra VetlandaFesten är vi beroende av våra fantastiska partners. Vår största samarbetspartner är Stiftelsen Werner von Seydlitz som har varit med och stöttat oss sedan 2017.

– Vi är gärna med och sponsrar för att hjälpa till att höja VetlandaFestens status och ge kommunen möjlighet att ta in större artister. Vi har inte så många stora evenemang som detta i Vetlanda, så det är viktigt att de vi har kan fortsätta, säger Tomas Granlund, ordförande för Stiftelsen Werner von Seydlitz.

Stiftelsen startade 2016 i samband med Werner von Seydlitz bortgång. Werner kom till Sverige som flykting år 1949. Några år senare startade han MP bolagen som blev en riktig framgångssaga. Tack vare hans entreprenörskap blev hans bolag en viktig miljardindustri i Vetlanda. Även efter sin bortgång är Werner en betydelsefull person i kommunen och hans stiftelser gör många olika projekt möjliga att genomföra.

Kultur är något som låg Werner väldigt varmt om hjärtat och Tomas är övertygad om att Werner hade varit glad över att hans pengar stöttar VetlandaFesten.

– Det är så många som får ta del av VetlandaFesten, särskilt eftersom det inte är någon entréavgift som kan hindra folk från att gå, så det här passar oss som handen i handsken, berättar Tomas.

Att stiftelsen gör stor skillnad för många människor i Vetlanda är tydligt och ännu en gång hjälper de oss att kunna genomföra VetlandaFesten.

– Vi är väldigt glada att stiftelsen är med oss och kan bara konstatera att det är fantastiskt vilka möjligheter de skapar för alla som bor och verkar i Vetlanda kommun. Inte bara i sitt sätt att stödja kultur, utan även hembygd, utbildning och idrott, säger Johanna Andersson som är projektledare för VetlandaFesten.

Tack, Stiftelsen Werner von Seydlitz!

Silverpartners

Logotyp Beslag & Metall
Logotyp Heimstaden
Logotyp Holsby rör
Logotyp Hydro
Logotyp Landsbrovillan
Logotyp MAX
Logotyp ICA Maxi
Logotyp Obos Myresjöhus Smålandsvillan
Logotyp Ohlssons
Logotyp Pelaren Ekonomi
Logotyp Plannja
Logotyp Tecca
Logotyp T-Emballage
Logotyp Trakt Forest Hotel
Logotyp ÅkessonBerg

VetlandaFesten genomförs med hjälp av:

Logotyp 55PLUS
Logotyp Bar & Ät
Logotyp Konditori Cecil
Logotyp Erikshjälpen
Logotyp Oskars konditori
Logotyp RangSells
Logotyp Stena Recycling
Logotyp Studieförbundet Vuxenskolan

Sidfot

Logotyp Vetlandafesten
Vetlanda logotyp