Vintermörkret har lagt sig över vår lilla stad och då är det åter dags att tända de mysiga ljusen. Snart är kylan här och snön lyser vit på taken. Julen är en mysets högtid och runt om i Vetlanda finns massor av julaktiviteter.

Julmarknad i Vetlanda

Här har vi samlat alla olika julmarknader och vintermarknader i Vetlanda kommun. Stora som små, med lotterier, chokladhjul och allt som hör en riktig julmarknad till. Har vi missat någon? Tipsa oss om fler julmarknader! Länk till annan webbplats.

Musik och aktiviteter i juletid i Vetlanda

Konserter, shower, ljuständning och annat skoj. Lys upp vintermörkret med en mysig julaktivitet. Nedan listar vi massor av kul grejer som händer i Vetlanda när det närmar sig jul. Har vi missat något? Tipsa oss om mer som händer! Länk till annan webbplats.

Julbord i Vetlanda

Är du sugen på äkta julmat? Då finns det massor av alternativ att välja mellan i och runt Vetlanda. Här nedan har vi listat allt vi fått nys om, från enklare julluncher till fullskaliga och klassiska julbord. Har vi missat någon? Tipsa oss om fler julbord! Länk till annan webbplats.

Besök oss i jul

Julbord, julmarknader och annat julmys. Vet du en julaktivitet som inte finns med på sidan? Tipsa oss genom att mejla till kommunikation@vetlanda.se.