Gå till innehåll
3 Servicemeddelanden
3 Servicemeddelanden

Affärsutveckling och filmvisning på Landsbro biograf

Affärskompetens berättar om sin satsningen där du som företagare på landsbygden kan få möjlighet att utveckla ditt företag, helt utifrån dina behov. Därefter bjuder Sagabiografen i Landsbro på en filmvisning.

Landsbro biograf

Kvällen inleds med en presentation om biografens arbete och engagemang i bygden. Hör historien om hur de tillsammans har skapat en mötesplats för kultur och gemenskap samt hur de arbetar för att bevara och utveckla landsbygden.

Därefter får vi genom bioduken lyssna till Helena Skärström, företagsutvecklare på Affärs­kompetens. Helena kommer att dela med sig av sina bästa tips och erfarenheter från de över 1 000 företagare som redan tagit del av deras kostnads­fria rådgivning och kurser. Genom satsningen "Din egen rådgivare" kan du som företagare på landsbygden få möjlighet att utveckla ditt företag tillsammans med en företagsutvecklare och specialistrådgivare, helt utifrån dina behov. Helena berättar också om hur du kan ta del av dessa EU-finansierade satsningar innan dörrarna stänger den 30 september.

Efteråt öppnar kiosken och bion bjuder in till att se på en film från hembygds­föreningen och som handlar om 1800-talets Lannaskede hälsobrunn.

Ta chansen att få värdefull information och inspiration för att stärka ditt företag, samtidigt som du stödjer vår lokala biograf!

Vi ser fram emot att träffa dig där, varmt välkommen!

Biljettinformation

Det är fri entré.

Evenemangsinformation

Datum
klockan till
Adress
Boställevägen 6
Åldersgräns
Alla åldrar
Rullstolsanpassat
Ja
Arrangör
Landsbro biograf

Sidinformation

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00